WAT GEBEURT ER VÓÓR DE CREMATIE

Geeft altijd het beste om je heen

WAT GEBEURT ER VÓÓR DE CREMATIE

Na een overlijden gebeuren er een paar dingen, ongeacht of iemand wordt gecremeerd of een traditionele begrafenis krijgt. Een medische professional of lijkschouwer zal het lichaam van de geliefde vrijlaten, en een transportteam haalt de geliefde van huis of een zorginstelling op en brengt hem naar een uitvaartcentrum.

Als het gezin of de geliefde vóór de crematie een bezichtiging of begrafenisdienst heeft gekozen, is de kans groot dat de geliefde zal worden gebalsemd (veel mensen geven er de voorkeur aan, en sommige staten eisen het). Daarna wordt de geliefde aangekleed en klaargemaakt voor gasten.

Als het gezin of de geliefde ervoor heeft gekozen geen bezichtiging of begrafenisdienst te houden vóór de crematie, wordt de geliefde in een houten kist geplaatst – metalen of glasvezel kisten zijn niet toegestaan ​​in de crematiekamer – of crematiecontainer (vereist in de meeste staten) ) gemaakt van hout of hardboard.

Technisch gezien kan een geliefde onmiddellijk na het overlijden worden gecremeerd. Lokale en nationale wetten vereisen echter bepaalde documenten voordat een crematie kan plaatsvinden.

www.uitvaart-errahma.nl/